Clinic

Clinic


29 november 2020 - 15.00u tot 16.30u - Ark van Oost


Spelers van het eredivisie basketbalteam Yoast United komen een clinic verzorgen bij de Nimma Gorillaz. Een perfecte manier om de oprichting van onze vereniging te vieren!


Wat gaat er gebeuren?

Tijdens de clinic zal een aantal spelers van Yoast United de kinderen leuke en leerzame basketbal moves leren. "Op niveau", want Yoast United staat momenteel tweede in de Dutch Basketball League, maar rekening houdend met leeftijd en niveau van onze kinderen.


Yoast United wie?

Sinds de start van dit seizoen doet een team uit Gelderland mee aan de Dutch Basketball League. Het team is gestationeerd in Bemmel, maar vertegenwoordigt heel Gelderland door de organisatie Basketball Community Gelderland. Lees meer op hun website. 


Hoe doet mijn kind mee?

Zo'n 45 kinderen uit de bovenbouw van de basisschool kunnen meedoen. We willen je vragen om je kind in te schrijven met behulp van onderstaand formulier. Leden hebben voorrang en als dat nodig is zullen we met een wachtlijst werken.


Met inschrijving geef je toestemming aan Nimma Gorillaz om foto's te delen met andere deelnemers, op de website van Nimma Gorillaz en op de website en social media van Yoast United.